Descriere
Ananasul, datorită unei arome foarte exotice și dulci in același timp, este un fruct deosebit, fiind probabil printre cele mai sănătoase alimente posibile. Conține vitamina A, vitamina C, vitaminele B1 și B6, acid folic, cupru, mangan și betacaroten. Principalul efect benefic al acestuia este reglarea tranzitului intestinal. Combinația de vitamina A, vitamina C și antioxidanți susține sănătatea sistemului imunitar și ne ajută să combatem infecțiile. Se poate consuma ca fruct crud tăiat în bucăți sau felii, în salate de fructe sau cu iaurt ori procesat ca suc. Este folosit frecvent în mâncărurile asiatice, oferindu-le o aromă dulce-acrișoară. Recomandat ar fi să-l depozitați la o temperatură de zece grade. Odată tăiat, trebuie să fie depozitat la frigider și consumat în scurt timp. De asemenea, bucățile tăiate le puteți și congela.
Nu uitați să spălați toate fructele și legumele înainte de a le mânca.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.