Descriere
Nuca de cocos este un aliment exotic iubit de mulți datorită gustului său aromat și a beneficiilor pe care le aduce sănătății. Spre deosebire de multe alte fructe care sunt bogate în carbohidrați, cocosul reprezintă o bună sursă de grăsimi. Acesta conține și proteine, o serie de minerale, precum și cantități mai mici de vitamina B. Printre mineralele prezente, trebuie să menționăm manganul, care ajută la sănătatea oaselor și în metabolismul carbohidraților, proteinelor și colesterolului, dar și cuprul, fierul sau seleniul. Miezul are o textură fermă și o aromă ușor dulce. Miezul poate fi, de asemenea, procesat și se poate găsi sub formă de fulgi sau mici felii. Prin presarea acestui miez crud se poate obține lapte și crema de cocos. Nucile de cocos nedeschise se păstrează cu ușurință pe termen lung. Odată deschise, trebuie consumate în câteva zile.
Nu uitați să spălați toate fructele și legumele înainte de a le mânca.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.